Nederlands

Je kunt niet fout gaan met onze Brawl Stars Hack Tool. De Brawl Stars Jewels Hack voegt gratis edelstenen en munten toe aan uw account. Profiteer van deze Brawl Stars cheats en domineer het spel.

Voor het gebruik van de Brawl Stars Hack apk moet je je naam invoeren. Het is cruciaal om te bepalen hoeveel edelstenen en munten de Brawl Stars Cheat moet genereren. Start het daarna. De valuta worden dus gegenereerd en aan uw account toegevoegd.

Supercell komt er nooit achter dat je onze Brawl Stars Hack voor Android en iOS hebt gebruikt. We bieden dit met onze veilige anti-spam bescherming, die uw IP-adres verbergt en geen sporen achterlaat. Het is niet veilig om een game te hacken.

De Brawl Stars edelstenen Hack is volledig in het Nederlands gemaakt. We weten dat er veel jonge spelers zijn die nog niet voldoende Engelse vaardigheden hebben. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om de Brawl Stars Jewel Hack in het Nederlands te publiceren.

Zo kan het er binnenkort uitzien

hack brawl stars apk

Game review

Om Brawl Stars echt te begrijpen, moet je nadenken over hoe evenwichtig het nu is. Je moet nadenken over hoe de game anders is dan alles wat we ooit eerder hebben gezien. Je moet nadenken over hoe de nieuwste Supercell-game eigenlijk het tegenovergestelde is van Clash Royale. Deze game nam een ​​hardcore genre en verpakt het in een pakket dat iedereen zou aanspreken. Brawl Stars daarentegen, voelt meer als een casual game omringd door iets meer vlees dan het eigenlijk heeft.

Brawl met een ster

Er is veel actie en altijd iets om te spelen. De voortgang is ook redelijk goed, en zoals je je kunt voorstellen van Supercell, is alle spiegelglans gepolijst. Je bestuurt het spel met twee stokjes op het scherm. De ene regelt de richting waarin je gaat, de andere laat je schieten. Je schiet echter niet automatisch – je richt en brengt je vinger naar het vuur. Als je wilt, schiet een snelle tik op de vuurknop een schot op de volgende vijand.

Je hebt ook een speciale beweging die wordt opgeladen terwijl je andere spelers schade toebrengt. Je vuurt het af met een aparte stok die oplicht als je genoeg kracht hebt om het te gebruiken. Er zijn nogal wat personages en ze hebben verschillende speelstijlen. Sommigen van hen zijn schurken, anderen bieden een groter bereik, anderen gooien speciale aanvallen uit.

Verschillende modi bieden verschillende niveaus om door te spelen. Je begint met een teamspel waarbij je edelstenen moet verzamelen. Je komt uit het midden van de kaart en het eerste team dat vijftien seconden vasthoudt, wordt uitgeroepen tot winnaar. Als je edelstenen bij je hebt en wordt gedood, worden ze over de hele kaart gemorst. Vergeet niet om de Brawl Stars Hack 2019 te gebruiken om gratis edelstenen te krijgen.

Er is de onvermijdelijke Battle Royale-modus die je alleen of met een vriend kunt spelen – in plaats van 99 andere spelers zijn er slechts tien. Giftwolk komt van de zijkanten om het veld te verpletteren en de actie te concentreren. Om eerlijk te zijn, is de Battle Royale-modus de zwakste die hier wordt aangeboden. Hij is in orde, maar hij legt niet de waanzin van het genre vast, en er is een gebrek aan opwinding zoals iedereen op de kaart en wat ze gaan zien gebeuren.

Er is ook een overval waarbij de basis van het andere team veilig wordt opgeslagen en hun wedstrijden worden gepakt voordat ze hetzelfde met jou doen. Dan heb je een premiejachtmodus en een modus die in wezen een ongelooflijk gewelddadige voetbalspel is – het eerste team dat twee doelpunten scoort, wordt de winnaar.

Sommige modi springen rond in het dagelijkse evenementenmenu, wat betekent dat je elke dag iets nieuws te spelen hebt. Het vinden van een game is net zo eenvoudig als een makkie en de korte, scherpe shots van geweld zijn de perfecte maat voor mobiel gamen.

Stop met kloppen

Maar hier is het ding – het lijkt erop dat er iets ontbreekt in Brawl Stars. Je speelt, je krijgt nieuwe personages, je ontgrendelt nieuwe modi, maar je zult nooit zoveel plezier hebben als je denkt. Voor hardcore shooter-fans is alles een beetje te omslachtig – voor casual spelers zal het hele ding het gevoel hebben tegen een veld aan te rennen en hun hoofd te laten knappen.

En wat ontbreekt, is de spanning die online shooters nodig hebben – in de tijd dat we ze speelden, waren er geen momenten waarop de rand van de stoel werd overschreden. We hebben ellende verloren, we hebben superieur gewonnen, maar deze besparingen op het laatste moment of plotselinge fortuinwisselingen lijken niet te gebeuren.

In plaats daarvan is de actie relatief vlak – in de teamspellen weet je binnen de eerste paar seconden in welke richting het spel gaat. Het is leuk, maar het is een kort soort plezier. Waar Clash Royale iets dicht bij de perfecte gedwongen lus had, is er niet genoeg opwinding om veilig terug te springen.

Het spel heeft alle glorie van Supercell op zijn best, maar het slaagt er niet in om het te ondersteunen met een ervaring die essentieel is. Je zult genieten van de tijd die je met de game doorbrengt, maar dit is niet de grote stap in de richting van mobiele multiplayer-actie waar velen van ons op hoopten. Velen hopen ook op een functionele Brawl Stars Hack edelstenen. In dit geval hebben we precies het juiste met onze Brawl Stars-cheats.