Svenska

Du kan inte gå fel med vårt Brawl Stars hack tool. Brawl Stars jewels hack lägger till juveler och mynt till ditt konto gratis. Dra nytta av dessa Brawl Stars fusk och dominerar spelet.

För att använda Brawl Stars hack apk måste du ange ditt namn. Det är avgörande att bestämma hur många juveler och mynt Brawl Stars cheat bör generera. Börja det efteråt. Valutorna genereras och läggs till ditt konto.

Supercell kommer aldrig att ta reda på att du har använt vår Brawl Stars hack för Android och iOS. Vi tillhandahåller detta med vårt säkra antispamskydd, som döljer din IP-adress och inte lämnar några spår. Det är inte säkert att hacka ett spel.

Brawl Stars gems hack är helt tillverkad på tyska. Vi vet att det finns många unga spelare som ännu inte har tillräckligt med engelska. Det är därför vi har gjort det till vårt uppdrag att publicera Brawl Stars jewel hack på svenska.

Så kan det se ut snart

hack brawl stars apk

Spelgranskning

För att verkligen förstå Brawl Stars måste du tänka på hur balanserad den är nu. Du måste tänka på hur spelet skiljer sig från allt vi någonsin sett tidigare. Du måste tänka på hur det senaste Supercell spelet faktiskt är motsatsen till Clash Royale. Detta spel tog en hardcore genre och paketerade den i ett paket som skulle tilltala vem som helst. Brawl Stars, däremot, känns mer som ett avslappnat spel omgiven av lite mer kött än det faktiskt har.

Bråk med en stjärna

Det finns mycket action och alltid något att spela. Framstegen är också ganska bra, och som du föreställer dig från Supercell är all spegelglans polerad. Du styr spelet med två pinnar på skärmen. Den ena styr riktningen du går, den andra låter dig skjuta. Men du avfyrar inte automatiskt – du siktar och lyfter fingret mot elden. Om du föredrar, skjuter ett snabbt tryck på skjutbrytaren ett skott mot nästa fiende.

Du har också ett speciellt drag som laddar upp när du skada andra spelare. Du avfyrar den med en separat pinne som tänds när du har tillräckligt med kraft för att använda den. Det finns ganska många karaktärer och de har olika spelstilar. Vissa av dem är bogser, andra erbjuder en längre räckvidd, andra kastar ut speciella attacker.

Olika lägen erbjuder olika nivåer att spela igenom. Du börjar med ett lagspel som handlar om att samla juveler. Du kommer från mitten av kartan och det första laget som håller tio i femton sekunder förklaras som vinnaren. Om du har juveler med dig och dödas kommer de att spillas över hela kartan. Glöm inte att använda Brawl Stars hack 2019 för att få gratis juveler.

Det finns det oundvikliga Battle Royale läget som du kan spela ensam eller med en vän – istället för 99 andra spelare finns det bara tio. Giftwolk kommer från sidorna för att krossa fältet och fokusera handlingen. För att vara ärlig är Battle Royale läget det svagaste som erbjuds här. Han är okej, men han fångar inte genans galenskap, och det finns en brist på spänning eftersom alla på kartan och vad de kommer att se hända.

Det finns också ett rån som innebär att du säkert sparar basen i det motståndande laget och tar tag i deras spel innan de gör samma sak mot dig. Sedan har du ett skottjaktläge och ett läge som i huvudsak är ett otroligt våldsamt fotbollsmatch – det första laget som gör två mål kommer att krönas som vinnaren.

Vissa lägen hoppar runt i den dagliga händelsemenyn, vilket innebär att du har något nytt att spela varje dag. Att hitta ett spel är lika enkelt som en cinch, och de korta, skarpa våldsskotten är den perfekta storleken för mobilspel.

Sluta slå

Men här är saken – det verkar som om det saknas något i Brawl Stars. Du spelar, du får nya karaktärer, du låser upp nya lägen, men du kommer aldrig att ha så roligt som du tror. För hardcore shooter fans är allt lite för tungvärdigt – för casual spelare kommer det att känna att springa in i ett fält och låta huvudet knäppas.

Och det som saknas är den spänning som online shooters behöver – under tiden vi spelade dem fanns det inga stunder när sätets kant överskreds. Vi har tappat elände, vi har vunnit överlägsen, men dessa besparingar i sista minuten eller plötsliga förändringar i förmögenhet verkar inte hända.

Istället är handlingen relativt platt – i lagspel känner du inom de första sekunderna, i vilken riktning spelet går. Det är kul, men det är en kort slags kul. Där Clash Royale hade något nära den perfekta tvångsslingan, finns det inte tillräckligt med spänning att hoppa tillbaka säkert.

Spelet har Supercells härlighet som bäst, men det misslyckas med att backa upp det med en upplevelse som är väsentlig. Du kommer att njuta av tiden du spenderar med spelet, men detta är inte det stora steget mot mobil multiplayer action som många av oss hoppades på. Många hoppas också på en funktionell Brawl Stars hack gems apk. I det här fallet har vi precis rätt med våra Brawl Stars fusk.